Novosti

Generalno

Kafa može da „zakuva“ i Dan zaljubljenih

01.02.2024

Evo našeg predloga da svoju naklonost prema nekome izrazite kroz univerzalni jezik – jezik kafe. Unesite ljubav u svoje svakodnevne rituale u ispijanju kafe i stvorićete nezaboravne trenutke sa sebi dragim ljudima.

Generalno

Trendovi u svetu kafe u 2024.

04.12.2023

Zakoračite u 2024. uz okus najnovijih trendova u svijetu kave! Od održivih praksi do fascinantnog carstva specialty kave, ova godina jamči inovaciju i uzbuđenje u svakom gutljaju.

Generalno

Naš vodič za savršen espreso

11.10.2023

Pripremiti dobar espreso prava je umetnost. Ali, i umeti prepoznati dobar espreso i razumeti sve nijanse ove kafe, nešto je što na poseban način obogaćuje vaše iskustvo.

Generalno

Proširujemo se: Uganda ušla u Julius Meinl “Generations Prog

12.05.2023

Zakoračite u svet odgajivača kafe, tamo gde su oni maksimalno posvećeni proizvodnji zrna koje svaku našu šoljicu kafe ispunjavaju jutarnjom magijom. Uzgajanje kafe nije samo izvor prihoda za mnoge porodice u delovima sveta gde se gaji kafa, već i rad koji zahteva snagu i otpornost. Uprkos brojnim izazovima, život odgajivača kafe ispunjen je dubokom posvećenošću ovom majstorskom umeću.

Generalno

Umetnost ispijanja bečke kafe

17.02.2023

Lagano ispijanje kafe je novi trend u usponu i najverovatnije je inspirisan kulturom bečkih kafea. Zato odvojite malo vremena da se opustite i dozvolite nam da vas odvedemo u jedinstvenu atmosferu prave bečke kafeterije.

Generalno

Espresso Tonik: vaš novi omiljeni recept za Ice Coffee

18.01.2023

Februar je tu i svima nam je dosta hladnih i mračnih zimskih dana. Ali nešto posebno je već u vazduhu.... da li osećate? Tako je, proleće je iza ugla! A da biste bili u sunčanom raspoloženju, za vas smo pripremili pravu stvar. Espresso tonik - klasičan recept za ledenu kafu koji se ne sme propustiti.

Generalno

Eco Friendly praznici: 24 načina kako da učinite vaš ritual

21.11.2022

Praznična groznica i odbrojavanje do novogodišnje noći su neizostavni ritual za većinu od nas. Volimo razmenu poklona i praznična okupljanja uz obaveznu šoljicu omiljene kafe. A šta mislite da ih učinimo Eco Friendly? Kako da vašu ceremoniju ispijanja kafe učinite ekološki prihvatljivom i da novu godinu započnete malim ali značajnim koracima za zdraviju planetu? Julius Meinl je pripremio 24 mala saveta za vas!

Učitaj još