Proizvođač kafe na usluzi vašem poslovanju

Razumemo važnost isticanja. Da biste to postigli, kupcima morate doneti ne samo visokokvalitetne proizvode, već i vrhunsku uslugu i upadljivo brendiranje. Zbog toga smo proizvođač kafe i stručnjak za čajeve koji svojim rešenjima zadovoljava širok spektar poslovnih potreba i udovoljava najzahtevnijim ukusima.

Porodična kompanija sa kompletnom uslugom

Utemeljen na porodičnim vrednostima, Julius Meinl veruje u izgradnju dugoročnih partnerstava i poverenja. Naš glavni prioritet je pružanje prijateljske, korisne i delotvorne usluge. Preuzimamo inicijative za zadovoljstvo kupaca i nudimo različite načine za dodavanje vrednosti vašem poslovanju. 

Iskoristite naše veliko iskustvo u ovoj kategoriji i prepoznajte nove mogućnosti za vaš rast.

Kompletna usluga i podrška

Udovoljavamo potrebama svakog kupca, ulažući veliki napor i  pridajući veliku pažnju najsitnijim detaljima. Možete se osloniti na naše usluge skrojene prema potrebama vašeg poslovanja, prioritetima i ambicijama, kako biste nadogradili svoj uspeh.

Lični pristup

Verujemo da lični kontakt čini bitnu razliku u saradnji. Zbog toga smo jedna od retkih kompanija koja ne dostavlja porudžbine putem kurira. Naši predstavnici prodaje lično dostavljaju proizvode, odgovaraju na hitne zahteve i dogovaraju sve dodatne usluge i podršku koja će vam zatrebati.

Nasleđe je naš način razmišljanja

"Kako vas mogu uslužiti?" Ovim je rečima Julius Meinl I dočekivao svoje kupce pre više od 155 godina. Ovu misao i način razmišljanja zadržali smo do današnjeg dana, tako da možete biti sigurni da je naša usluga ljubazna, brza i proaktivna.

Privlačenje željene publike

Svaka poslovna aktivnost mora biti uočljiva i privlačna potrošačima. To znači imati baš pravi koncept za svako tržište. Naš marketinški tim predan je razvoju uspešnih kreativnih koncepata i može podržati i poboljšati vaše prodajne i marketinške napore.

Vrhunski kvalitet kafe

Julius Meinl prodajni tim sa ponosom vam nudi svu potrebnu obuku, znanje i "know-how" rešenja kako biste osigurali da se vašim gostima servira samo najbolja šoljica kafe. Naši baristi i menadžeri kvaliteta mogu posetiti vaše objekte i pomoći vam da unapredite veštine vašeg osoblja. Srećni smo kada vidimo da  ste uspeli da oduševite svakog gosta.

Naravno, vrhunski kvalitet kafe i čajeva su ključni, međutim, verujemo da kupci najviše cene kada uživaju u celokupnom doživljaju - od postavljanja stola do komplimenata, ambijenta i svih onih sitnih, ali važnih, završnih detalja.

Otkrijte čitav niz poslovnih rešenja za kafu i čaj koji odgovaraju vašim potrebama.

 

Pogledajte opcije

 

Kako bismo bili sigurni da se naša kafa i čajevi serviraju na najbolji mogući način, nudimo različite oblike podrške vašem poslovanju. Pregledajte opcije:

 

Vrhunska kafa

Vrhunski čaj

Aparati za kafu i ostala oprema

Šoljice i detalji za posluživanje

Brendiranje i marketing podrška

Proizvođač kafe sa sveobuhvatnim poslovnim rešenjima

Naš prodajni tim može razgovarati sa vama i predložiti prilagođena poslovna rešenja koja će najbolje odgovarati vašem poslovanju. Pored dodataka za posluživanje kafe i čaja, poput šoljica i ostalog promotivnog materijala, obezbeđujemo i premium, moderno dizajnirane kafe aparate i ostalu opremu.

 

Više od 150 godina sarađivali smo sa uzgajivačima čaja i kafe, deleći stručnost za usvajanje znanja od uzgoja biljke do serviranja savršene šoljice. Naši treninzi su osmišljeni da vam prenesu ovo detaljno iskustvo. Trening uključuje vrhunske metode pripreme kafe i pića na bazi kafe i uči vas o kafi uopšteno.

 

Pogledajte usluge i podršku

Osetite razliku u kafi i čaju

Pogledajte i ovo

O brendu Julius Meinl

Julius Meinl proizvodi vrhunsku kafu i čaj još od davne 1862. godine poslužujući neodoljive tople napitke. Sa više od 150 godina iskustva i inovacija iza sebe, delimo svoju stručnost i jedinstvenu uslužnu kulturu s ugostiteljskim objektima širom sveta. 

 

Istražite našu priču

Savršena šoljica kafe

Vrhunska kafa započinje tropskim suncem i vulkanskim tlom u regijama uzgoja kafe 23 ° S - 25 ° J od ekvatora. Nakon berbe, prevozi se na mešanje, prženje i pakovanje. Putovanje uključuje mnoge osetljive faze koje zahtevaju iskustvo, veštinu i kontrolu kvaliteta.

 

Naša savršena šoljica kafe

Savršena šolja čaja

Premium čaj nastaje vrhunskom kombinacijom različitih elemenata, od uticaja sunca i tla, do branja, valjanja, mešanja i još mnogo toga. Putovanje od lista do šoljice utiče na konačni proizvod u kome uživaju vaši gosti i kupci.

 

Naša savršena šolja čaja