Distribuitorul dvs. de cafea

La Julius Meinl, înțelegem cât de important este să ai un business unic și competitiv. Pentru acest lucru, trebuie să le oferiți clienților dvs. nu doar produse de înaltă calitate, ci și un serviciu excelent și o experiență de brand memorabilă. De aceea, suntem distribuitorul de cafea și expertul în ceai care răspunde unei game variate de nevoi în business, cu soluții care să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi.

O afacere de familie care oferă servicii complete

Având familia ca una dintre valorile de bază, Julius Meinl crede în parteneriate și încredere pe termen lung. Prioritatea noastră principală este să oferim un serviciu prietenos, util și eficient. Avem inițiative de satisfacție a clienților și oferim o mulțime de modalități prin care puteți adăuga valoare afacerii dvs.

Profitați de vasta noastră experiență din această categorie. Vă putem ajuta cu o analiză aprofundată care vă poate ajuta să identificați și să profitați de noi oportunități de creștere.

Servicii și asistență complete

Suntem atenți la nevoile fiecărui client, punând toate eforturile și atenția noastră în cele mai mici detalii. Vă oferim servicii personalizate care se potrivesc perfect tipului dvs. de business, priorităților și ambițiilor dvs., astfel încât să aveți succes.

Asistență personală

Relația personală pe care o avem cu clienții noștri face o diferență reală. De aceea suntem una dintre puținele companii care nu livrează comenzi prin curierat. Experții noștri în domeniul cafelei efectuează personal livrări de produse, răspund solicitărilor urgente și vă oferă orice servicii și asistență suplimentare de care aveți nevoie.

Tradiția este importantă pentru noi

“- Cum vă putem servi?” Cu aceste cuvinte, Julius Meinl I. și-a întâmpinat clienții cu 160 de ani în urmă. Această gândire și această mentalitate rămân încă în zilele noastre și, prin urmare, vă asigurăm un serviciu politicos, prompt și proactiv.

Atragerea clienților

Fiecare afacere trebuie să fie vizibilă și atrăgătoare pentru consumatori. Aceasta înseamnă să aveți conceptul potrivit pentru clientela dvs.. Echipa noastră de marketing vă poate ajuta să dezvoltați concepte creative de succes și vă poate sprijini în eforturile de vânzări și marketing.

Cafea de calitate premium

Echipa de vânzări Julius Meinl vă oferă toată pregătirea și cunoștințele necesare pentru a vă asigura că numai cea mai bună ceașcă de cafea este servită clienților dvs. Trainerii noștri și managerii de calitate vă pot vizita locaţiile și vă pot oferi verificări periodice. Suntem mai mult decât fericiți să îmbunătățim abilitățile echipei dvs..

Desigur, cafeaua și ceaiul premium sunt fundamentale. Cu toate acestea, credem că valoare adăugată o aducem atunci când oferim clienților o experiență de neuitat - de la servire până la produse complementare, ambianță și toate acele detalii importante care pot face diferența.

Descoperiți o gamă completă de concepte premium de cafea și ceai pentru nevoile dvs..

 

Explorați ofertele noastre

 

Pentru a ne asigura că sunt servite cele mai bune cești cu cafea și ceai, vă oferim totul, de la aparate la cești și materiale de brand. Consultați opțiunile:

 

Cafea Premium   

Ceai   

Echipamente   

Cești și veselă   

Produse complementare   

Branding   

 

Distribuitorul de cafea care vă oferă soluții complete

Echipa noastră de vânzări vă poate sugera soluții personalizate care vor funcționa cel mai bine pentru afacerea dvs. Oferim accesorii pentru cafea și ceai, cum ar fi vesela, produse complementare, materiale de vânzare, precum și aparate de cafea care funcționează excelent și arată elegant.

De 160 de ani, am lucrat alături de cultivatorii de ceai și cafea, împărtășind expertiza pentru a construi călătoria perfectă de la bob în ceașcă. Training-urile noastre vă vor oferi toate cunoștiințele noastre și toate detaliile pentru a vă construi un business de succes. Training-ul pentru cafea include metode premium de preparare a băuturilor pe bază de cafea, extracția perfectă, spumarea laptelui și informații generale despre cafea.

 

Consultați serviciile noastre

Gustați diferența în cafea și ceai

V-ar putea interesa și...

Despre noi

Julius Meinl oferă clienților cafea și ceai din 1862, servind băuturi calde premium. Cu 160 de ani de experiență și inovație, împărtășim expertiza noastră și cultura serviciilor unice cu cafenele, hoteluri, restaurante și alte companii.

 

Aflați povestea noastră   

Expertiză în cafea

Cafeaua premium începe cu soare tropical și sol vulcanic în regiunile de creștere a cafelei 23 ° N - 25 ° S ale ecuatorului. După recoltare, este transportată pentru amestecare, prăjire și ambalare. Călătoria implică multe etape delicate care necesită experiență, abilități și control al calității.

 

Expertiza noastră în cafea   

Expertiză în ceai

Ceaiul premium este punctul culminant al multor elemente, de la soare și sol, la culegere, rulare, amestecare și multe altele. Călătoria de la fabrică la ceașcă afectează produsul final de care se bucură clienții dvs.

 

Expertiza noastră în ceai