Știri

General

Dezvăluirea unei colaborări culinare incitante: Antonio Bach

20.06.2023

Salutare, pasionați de cafea și desert! Avem o veste incredibil de savuroasă de împărtășit cu voi. Suntem încântați să vă dezvăluim cea mai recentă colaborare a noastră cu unicul maestru și artist în patiserie, Antonio Bachour! Împreună, ne îmbarcăm într-o călătorie culinară care va purta papilele voastre gustative într-o adevărată aventură.

General

Ne lărgim orizonturile: Uganda se alătură programului Julius

12.05.2023

Pătrunde în lumea cultivării cafelei, unde fermieri dedicați investesc resurse pentru a produce boabe de cafea care ne aduc magia dimineții direct în ceștile de cafea. Cultivarea cafelei nu este doar o sursă vitală de venit pentru multe familii locale, ci și o muncă făcută cu pasiune, care necesită multă forță și rezistență. În ciuda provocărilor și a imprevizibilității tot mai accentuate, viața unui cultivator de cafea este marcată de scop și de un angajament ferm față de meseria sa.

General

Sustenabilitate în industria cafelei: angajamentul nostru pe

01.04.2023

Savurarea unei cești de cafea este deja o parte naturală a rutinei zilnice pentru majoritatea oamenilor, însă probabil că puțini se gândesc în amănunt la pașii ce trebuie urmați pentru ca ei să se poată bucura de acest moment. De cinci generații ne pasionează parcursul cafelei de la boabă la preparatul final. Și suntem la fel de pasionați și de impactul pe care o ceașcă de cafea îl are asupra mediului înconjurător și a comunităților care o produc.

General

Arta de a te bucura cu adevărat de cafea, inspirată din cult

01.03.2023

Ritualul de a savura „conștient” și cu adevărat cafeaua redevine popular și ar putea fi inspirat chiar de celebra Cultură a Cafenelelor Vieneze. Rezervă-ți deci câteva momente să te relaxezi și lasă-ne să te purtăm în atmosfera unică a unei cafenele din Viena.

General

Espresso Tonic: O rețetă revigorantă de cafea rece pe care o

17.01.2023

Luna februarie este aici, iar până acum cu toții ne-am săturat de zilele reci și întunecate de iarnă. Totuși, ceva special se simte în aer… simți și tu? Așa este, primăvara este aproape! Am pregătit exact ce ai nevoie pentru a intra în atmosferă. Espresso Tonic – o rețetă clasică de cafea rece pe care trebuie să o încerci și tu.

General

Earl Grey & whisky, rețeta care te va face să adori serile c

12.12.2022

Pentru o seară reușită de iarnă, îți propunem o rețetă de ceai cu un gust îmbietor și o aromă incredibilă, datorată în mare parte unui ceai consacrat.

General

Calendarul de cafea sustenabil. Ediția de Crăciun: 24 de sfa

17.11.2022

Toată lumea iubește un calendar advent, nu-i așa? Anul acesta ne-am gândit să facem ceva puțin diferit – renunțăm la ciocolata oferită în fiecare zi rămasă până la sosirea Crăciunului și în schimb îți propunem 24 de sfaturi simple, dar care pot avea un impact major, pentru ca ritualul zilnic la cafea să devină mai sustenabil.

Încărcați mai mult