Despre Julius Meinl

Julius Meinl oferă clienților băuturi calde, cafea și ceai de calitate premium, încă din 1862. Cu 160 de ani de experiență și inovație, împărtășim expertiza noastră și cultura serviciilor orientate către clienţi cu cafenele, hoteluri, restaurante și alte diverse sectoare de business. Află povestea noastră mai jos.

Cum vă putem servi?

 

• Julius Meinl a fost fondată în 1862
• Servim peste 50.000 de clienți la nivel global
• 63 de cești cu cafea Meinl sunt savurate în fiecare secundă
• Astăzi, avem peste 1000 de angajați în întreaga lume
• Compania noastră este prezentă în 70 de țări
• Avem fabrici de prăjire în Austria și Italia
• Cifra de afaceri în 2019: 185,7 milioane de euro

Exploraţi povestea noastră

O singură familie, o comunitate globală

5 milioane de oameni servesc cafea Julius Meinl în fiecare zi și mai mult de 2 miliarde în fiecare an. Suntem o afacere de familie austriacă de succes internațional, care oferă produse de cafea și ceai de înaltă calitate - de la bobul de cafea până la băuturi reci, cum ar fi „Tea on Rocks”.

 

Mai multe despre cine suntem

O istorie a inovației

Julius Meinl îmbină tradiția cu inovația şi revoluționează prăjirea cafelei printr-un proces dezvoltat de el însuși. De atunci şi în mod constant, dezvoltăm blenduri de cafea în parteneriat cu fermieri, prăjitori și barista.

 

Explorați istoria noastră

Sustenabilitate în producția de cafea și ceai premium

Vrem să transformăm lumea într-un loc mai bun cu pași mici, dar semnificativi. Sustenabilitate reprezintă mai mult decât un cuvânt pentru noi. O trăim, o gândim, credem în ea și suntem convinși că este singurul drum către viitor.

 

Citiți despre sustenabilitate 

Cultura cafenelei vieneze

Când oamenii se întâlnesc să savureze o ceaşcă cu cafea sau ceai, într-un loc frumos, redescoperă bucuria momentului. Julius Meinl este furnizorul de cafea și ceai care a fost modelat de cultura vieneză a cafenelei și de ritualurile, plăcerile și atmosfera. 

 

Descoperiți cultura noastră