O brendu Julius Meinl

Julius Meinl kupcima jamči vrhunsku kavu i čaj od 1862. godine poslužujući vrhunske tople napitke. S više od 150 godina iskustva i inovacija iza sebe, dijelimo svoju stručnost i jedinstvenu uslužnu kulturu s kafićima, restoranima, hotelima i  drugim našim kupcima. U nastavku istražite našu priču.

Kako vas možemo uslužiti?

  • Julius Meinl osnovan je 1862. godine
  • Zadovoljstvo nam je usluživati 50.000 kupaca širom svijeta
  • U 63 Meinl šalice kave s užitkom se uživa svake sekunde
  • Danas u svijetu imamo preko 1000 zaposlenika
  • Naša tvrtka prisutna je u 70 zemalja
  • Postrojenja za prženje kave imamo u Austriji i Italiji
  • Promet u 2019. godini: 185,7 milijuna eura

Istražite našu priču

Jedna obitelj, globalna zajednica

Julius Meinl svakodnevno uslužuje 5 milijuna ljudi, a svake godine više od 2 milijarde - donoseći vrhunsku kavu i čaj poboljšavajući svaki trenutak u danu. Mi smo međunarodno uspješna austrijska obiteljska tvrtka koja nudi visokokvalitetne proizvode kava i čajeva, od zrna kave do hladnih napitaka poput ‘Tea on the rocks’.

 

Saznajte više o nama

Povijest zajedničkih inovacija

Julius Meinl spaja tradiciju s inovacijama. Naš ambiciozni osnivač revolucionirao je prženje kave postupkom koji je sam razvio. Od tada smo, u uskom partnerstvu s poljoprivrednicima, pržionicama i baristima, razvijali posebne mješavine prženih kava i mješavine jedinstvenog podrijetla (Single origin).

 

Saznajte više o našoj povijesti

Održivost u proizvodnji vrhunske kave i čaja

Želimo svijet učiniti boljim mjestom - malim, ali značajnim koracima. Održivost je za nas više od puke riječi. Živimo ju, vjerujemo u nju, promišljamo o njoj i uvjereni smo da je to jedini put naprijed.

 

Pročitajte više o održivosti

Kultura bečke kavane

Kada ljudi sjednu na piće i razgovaraju u prekrasnom okruženju, uživaju u datom trenutku. Julius Meinl dobavljač je čaja i kave kojeg je oblikovala Kultura bečke kavane i njezini rituali, užici i posebna atmosfera.

 

Otkrijte kulturu bečke kavane