MANIFEST: “I DO IT MEINL WAY”

Lako se uhvatiti u užurbanu svakodnevnicu. E-mailovi, poruke, novosti, obavijesti, sastanci... Život nikad nije bio užurbaniji. Često se čini da vrijeme prebrzo prolazi.


Zastanimo na trenutak i duboko udahnimo. Ima nečeg doista šarmantnog u ispijanju šalice Julius Meinl kave, omogućavajući trenutak blažene samoće ili dijeljenje radosti sa svojim voljenima. Bilo kod kuće ili u najdražem kafiću, neka vaše srce pronađe utjehu u jednostavnom užitku sadašnjeg trenutka i šalici Julius Meinl kave.


Prihvatite JULIUS MEINL način, gdje se vrijeme cijeni i gdje se uživa u šarmantnim trenucima.

Direktorica Julius Meinl Austrija

Christina Meinl

Naša nova kampanja ima za cilj uhvatiti bit trenutaka uz kavu– ne samo kao stanke za opuštanje i razmišljanje, već kao živopisne proslave samog života.

U Juliusu Meinlu se trudimo pružiti dodatnu vrijednost u šalici. Sa svakim gutljajem naše kave, možete se naći u srcu   poznate kulture bečke kavane. To je iskustvo koje vam omogućuje da uživate u šarmantnim trenucima života.


Naša kava utjelovljuje bit kulture bečke kavane, jedinstveno mjesto gdje se uživa u vremenu i prostoru iako je jedino kava stavka koju ćete naći na svom računu. Ova  tradicija je sastavni dio našeg identiteta te ju je UNESCO priznao kao nematerijalnu kulturnu baštinu. Neka Julius Meinl bude vaš ulaz u ovo bogato kulturno iskustvo iz udobnosti vaše svakodnevnice.Otkrijte naše usluge

Za posao

Ponuda vrhunske kave i čaja  klijentima vaš je dnevni prioritet. Zbog toga je mudar izbor udružiti se sa strastvenim partnerom s više od 160 godina  iskustva rada sa ugostiteljskim objektima, od modernih kafića do elegantnih hotela.


Pogledajte našu ponudu

 


Stručnost u kavi

Vrhunska kava započinje u regijama uzgoja kave 23 ° S - 25 ° J od ekvatora, prolazi kroz detaljnu obradu, sortiranje i transport nakon berbe.

Napreduje u fazama miješanja, pečenja i pakiranja, zahtijevajući stručnost, vještinu i strogu kontrolu kvalitete. 


Saznaj više