Vaš partner u posluživanju kafe

Kao neko ko posluje u konkurentnom okruženju, svojim gostima morate pružiti jedinstveno i prijatno iskustvo. Zato ima smisla udružiti se sa partnerom za kafu sa iskustvom u radu sa svim vrstama ugostiteljskih objekata, od popularnih kafića do elegantnih hotela. Naš tim će prilagoditi naše proizvode i usluge vašem tipu i stilu poslovanja.

 

Kontaktirajte nas

 

 

Caffe barovi

Ljudi vole da provode svoje slobodno vreme opuštajući se u kafe barovima uz šoljicu omiljenog napitka. Tu pune baterije i nalaze vreme za sebe.

Bilo da je vaš bar tradicionalno, luksuzno ili minimalističko mesto, mi smo partner koji će vam pomoći u svim izazovima. Kultura pripremanja, serviranja i ispijanja kafe deo su našeg nasleđa i možete računati na preko 150 godina relevantnog iskustva.

 

Pogledajte ponudu za Caffe barove          

Hoteli

Hrana i piće su među najvažnijim generatorima prihoda za hotele svih veličina i stilova. Od doručka i usluge u sobama do lobija i konferencijskih sala, pomoći ćemo vam da najbolje iskoristite svoje kapacitete uz vrhunsku kafu, čaj i uslugu.

 

Pogledajte ponudu za hotele

Restorani

Iako su spektakularna jela i specijaliteti kuvara zvezde svakog prestižnog restorana, visokokvalitetna kafa ili čaj su šlag na torti. Ukoliko kafa ili čaj nisu vrhunski, to će značajno pokvariti doživljaj koji pružate svojim gostima. Priuštite im ukusne tople napitke dostojne vaše kuliranske ponude i budite restoran za primer.

 

Pogledajte ponudu za restorane

Ostali privredni subjekti

Naša stručnost prevazilazi hotele, restorane i kafiće. Julius Meinl je idealan partner za vaše poslovanje iako niste ugostiteljski objekat. Stupite u kontakt sa nama ukoliko tragate za pouzdanim partnerom i brigu o kafi i čaju prepustite nama.

 

Obratite nam se