Partenerul de cafea pentru afacerea dvs.

Pentru a avea o afacere competitivă, trebuie să oferiți clienților dvs. o experiență unică și plăcută. De aceea, este o alegere inspirată să faceți echipă cu un partener de cafea cu experiență în afaceri, de la cafenele moderne până la hoteluri elegante. Echipa noastră va adapta produsele și serviciile noastre pentru a se potrivi tipului și stilului dvs. de afaceri.

 

Contactați-ne

Cafenele

Oamenilor le place să-și găsească un răgaz pentru a se relaxa într-o cafenea. Indiferent dacă afacerea dvs. este tradițională, premium sau minimalistă, suntem partenerul de cafea pentru a vă ajuta în orice provocare. Această cultură face parte din tradiția noastră și vă puteți baza pe 150 de ani de experiență relevantă.

 

Vedeți cafenele

Hoteluri

Alimentele și băuturile sunt printre cei mai importanți generatori de venituri pentru hoteluri indiferent de dimensiune sau stil. De la micul dejun la room service, până la recepție și săli de conferințe, vă vom ajuta să profitați la maximum cu o gamă variată de cafea și ceai premium și servicii.

 

Vedeți hoteluri

Restaurante

În timp ce mâncărurile spectaculoase și specialitățile bucătarului sunt vedetele unui restaurant minunat, cafeaua sau ceaiul de înaltă calitate sunt cireașa de pe tort. Răsfățați-vă clienții cu băuturi calde delicioase și un nivel ridicat de servire care să se alinieze ofertei dvs. culinare.

 

Vedeți restaurante

Alte business-uri

Expertiza noastră depășește hotelurile, restaurantele și cafenelele. Julius Meinl este partenerul ideal pentru afacerea dvs. și oferă o combinație ideală de produse, servicii și accesorii. Contactați-ne pentru a obține acel moment premium de înaltă calitate pentru afacerea dvs.

 

Contactați-ne