The Originals

În urmă cu aproape 160 de ani, Julius Meinl a fost pionierul prăjirii manuale a loturilor mici de cafea iar astăzi, putem livra cafea artizanală către  hoteluri, restaurante și cafenele din întreaga lume. Această ofertă este ideală pentru profesioniști și iubitori de cafea care caută să obțină o experiență unică a cafelei de specialitate și să sărbătorească astfel originile bobului.

 

Contactați-ne aici 

RED DOOR

Citrice, condimente, ciocolată cu lapte, migdale prăjite

 

Această cafea reprezintă o combinație de caracteristici puternice, moderne și un gust echilibrat, blând. Patru origini sunt selectate și prăjite cu grijă până la prima crăpătură, astfel încât unicitatea tuturor originilor să poată fi exploatată pe deplin și să producă o aromă răcoritoare, fructată, cu note de condimente.

 

Light Roast

 

Rețetă recomandată pentru prepararea unui espresso dublu:

Cantitate de cafea: 18-18.2g

Capacitate portfiltru: 17g

Timp de extracție: 23-25 sec.

Volum băutură în ceașcă: 23-24ml

EDIȚIE LIMITATĂ

Concepută pentru a oferi momente cu adevărat excepționale la cafea. Fiecare sortiment din gama The Originals Limited Edition de la Julius Meinl este fabricat de artizani, pentru artizani. 

Prăjită lent, în loturi mici și cu cea mai mare grijă, fiecare sortiment din gama Limited Edition este o cafea 100% Arabica, de specialitate, selectată pentru profilul său unic de gust. 

THE ORIGINALS COLOMBIA TRES DRAGONES

Provenind de la FINCA POTOSÍ din Columbia, o fermă administrată de a treia generație de cultivatori de cafea, frații Rigoberto & Luís Eduardo Herrera, sortimentul TRES DRAGONES își datorează numele celor trei mari cuptoare care au fost folosite cândva pentru a genera căldura necesară la uscarea cafelei după procesul de fermentare.  


Pentru această primă ediție de cafea de specialitate procesată natural, producătorul premiat la nivel mondial, CAFÉ GRANJA LA ESPERANZA, a menținut procesul de fermentație timp de peste 54 de ore, în rezervoare deschise cu temperatură controlată, urmată de silozuri de uscare pentru o uscare lentă și controlată. Astfel se obțin gusturi dulci și arome fructate concentrate.


PROFIL


Plin de dulceața suculentă a cireșelor roșii, cu note delicate de trandafiri. O aciditate proaspătă și dulce și un gust delicat și catifelat, urmate de un aftertase de miere.


REȚETĂ DE PREPARARE A UNUI ESPRESSO DUBLU 


Prăjire: ușoară 2/6

Dimensiunea portafiltrului: 16-17g

Cantitatea de cafea: 17.5g

Cantitatea de apă: 330g

Temperatura: 91 C°.

Timp total de contact: 23 - 26sec


REȚETĂ DE PREPARARE PENTRU V60


Se recomandă un filtru cu baza plată, deoarece evidențiază dulceața produsului Colombia TRES DRAGONES.

Prăjire: ușoară 1/6

Cantitatea de cafea: 19g

Cantitatea de apă: 330g

Temperatura: 90 C°

Timpul total de contact: 2:20min

Blooming: 40g (30 sec.) 

Timpul de contact cu apa: 1:45min


La fel ca în cazul tuturor blendurilor The Originals, această nouă ediție limitată este inspirată de cultura și moștenirea cafenelelor din Viena, care derivă din conceptul unic că "Fiecare boabă are o poveste, făcută de artizani pentru artizani".


Explorați călătoria excepțională de la de la bob în ceașcă cu cafeaua noastră de specialitate.

Pachetul Julius Meinl recomandat pentru The Originals conține:

  • Blend Red Door: calitate dovedită constant de experții SCA
  • Aparat profesional
  • Linie de cești dedicată segmentului The Originals, cu un design la standard SCA
  • Ediție limitată de cafea de specialitate, prăjită manual și din origini unice sezoniere
  • Materiale de comunicare

Vă așteptăm să discutăm!

Sunteți curioși? Aveți întrebări? Contactați-ne!

Contactați-ne

Cele mai bune culturi se găsesc adesea pe cei mai abrupți munți, ascunse într-o pădure veche, deasă, hrănite de solul vulcanic și de microclimatul potrivit.

Dna. Jeanette Meinl este pasionată de cafeaua verde așa cum au fost predecesorii ei și construiește relații de încredere pentru a garanta cele mai bune boabe pentru Julius Meinl.

Acest lucru înseamnă să cunoască fermierii care ne cultivă cafeaua, să verifice personal faptul că boabele noastre de cafea provin din ramuri sănătoase cu până la opt muguri în loc de cei cinci obișnuiți, să atingă cireșele care tocmai au fost culese manual la maturitatea lor ideală.

 

Aflați mai multe 

Ne aprovizionăm din surse de încredere

Green Coffee Supply Manager

Jeannette Meinl

Fiecare vizită la o plantație de cafea este o mare aventură, la fel ca excursiile în care străbunicul meu a pornit în urmă cu aproape 160 de ani. Fiind pasionată de cafea, vreau să cunosc oamenii care au grijă de ea și să văd personal cum sunt cultivate și procesate boabele. Asta e ceea ce a făcut Julius Meinl I, și sunt mândră să-i continui moștenirea.

Ne-ar plăcea să credem că prăjirea reprezintă artă și știință. Este o abilitate unică, care este ușor de început, dar durează ani de zile pentru a o stăpâni. Julius Meinl I a pus bazele primei prăjitorii din Europa acum un secol și jumătate, folosind un prăjitor de micro-loturi. De atunci, know-how-ul și pasiunea sa au fost duse mai departe din generație în generație a familiei Meinl.

 

Aflați mai multe 

Prăjim cu pasiune

Roasting Master

Johann Reischer

Mi-am început cariera în Meinl ca ucenic prăjitor. Astăzi cunosc prăjitoria mai bine decât casa mea. În fiecare zi, mă trezesc la 4:30 ca să încălzesc prăjitorul la 6:00. Îmi plac acele câteva momente liniștite, când am prăjitoria doar pentru mine.

Crearea blendurilor înseamnă o explozie de creativitate pentru echipa noastră de cercetare și dezvoltare. Echipele creează gusturi complexe, unice care nu pot fi obținute doar din single origins. Cu toate acestea, tehnica de crearea a diferitelor blenduri este un instrument puternic pentru a asigura astfel consecvența, deoarece gustul poate fi influențat de calitățile individuale ale diferitelor origini, care pot varia de la sezon la sezon. Pentru a defini Julius Meinl The Originals, echipa a petrecut nenumărate ore testând și îmbunătățind mixul de origini și face acest lucru de fiecare dată când primește o nouă cultură pentru a oferi un gust premium și consistent.

 

Aflați mai multe 

Arta creării blendurilor

Industrial Group Development Manager

Andreas Karanikolas

Îmi place să călătoresc. Fiecare loc pe care îl vizitez îmi oferă o nouă aromă pe care să o depozitez în imensa bibliotecă de gusturi și arome pe care am construit-o în mintea mea. Când am nevoie să definesc un amestec nou, mă întorc la biblioteca mea din memorie. E ca și cum ai lua o carte de pe un raft: pot să mă uit prin ea și să fiu inspirat.

Capacitatea de a extrage cel mai bun gust din boabele de cafea depinde nu doar de procesul de prăjire, ci și de gradul de măcinare și metoda de preparare. De exemplu, o ceașcă perfectă de espresso depinde de setarea parametrilor mașinii, de caracterul bobului de cafea, de calitatea apei. Acesta este motivul pentru care formatorii și managerii noștri de calitate vizitează locații atât la cerere, cât și în controale regulate. Suntem mai mult decât bucuroși să oferim training-uri pentru tine și echipa ta, pentru că scopul nostru final este calitatea perfectă în ceașcă.

 

Aflați mai multe

Calitate în ceașcă

Coffee Consultant

Thomas Krisko

Sunetul măcinării, fluxul de cafea ieșind din aparat... Toate acestea reprezintă o poezie aparte pentru mine. Calibrarea corectă a aparatelor pentru a livra cafeaua perfectă nu se poate învăța doar printr-un training. În schimb, este nevoie de ani de experiență pe teren.

Contactați-ne

Aveți întrebări suplimentare? Contactați reprezentanții nostri.

Vrem să ne cunoaștem.