Održivost, korak po korak

Želimo svijet učiniti boljim mjestom - malim, ali značajnim koracima. Održivost je za nas više od puke riječi. Živimo je, vjerujemo u nju, mislimo o njoj i uvjereni smo da je to jedini put naprijed.

Predivan svijet za buduće generacije

Čvrsto vjerujemo da današnje blagostanje i visok životni standard ima za zadatak ostaviti svijet lijepim i raznolikim za buduće generacije.

Želimo da naša djeca vide svijet, njegove različite narode, životinje i prirodu u svoj svojoj ljepoti i raznolikosti. Na svima nama je da to omogućimo.

Mi iz tvrtke Julius Meinl obvezali smo se da ćemo to ostvariti.

Naše izvješće o održivosti

Julius Meinl uvijek oduvijek se držao načela društvene odgovornosti. Ova je briga s godinama rasla tako da danas uključuje šire razmatranje prirodnog svijeta.

 

S ponosom smo predstavili svoje prvo Izvješće o održivosti 2018. 10. rujna 2019., povodom predavanja UN-ove mirovne veleposlanice Jane Goodall u Julius Meinl Rösthalle.

 

Ovdje niže možete pronaći najnovije podatke i činjenice o našem angažmanu u održivosti:

 

Preuzmite naše Izvješće o održivosti

Colombian Heritage

Mnoge obitelji u regiji Tolima u Kolumbiji imaju djelatnosti usmjerene na zajedničku strast prema kavi. Svoje iskustvo i znanje pažljivo prenose s koljena na koljeno. No, sve im je teže ostati u poslu.

Julius Meinl podržava kolumbijske poljoprivrednike da povećaju proizvodnu učinkovitost za dobrobit njih i budućih generacija.

Ideja je poboljšati poslovanje poljoprivrednika pomažući im edukacijama, tehničkom pomoći, sušilicama kave i UTZ certificiranjem. Na taj način poljoprivrednici mogu povećati učinkovitost proizvodnje i svoju dobit, što znači da mogu više ulagati u vlastiti posao i buduće generacije.

 

Saznajte više