Sustenabilitate, pas cu pas

La Julius Meinl, ne dorim să transformăm lumea într-un loc mai bun - în pași mici, dar semnificativi. Sustenabilitatea înseamnă mai mult decât un cuvânt pentru noi. O trăim, o credem, o gândim și suntem convinși că este singurul drum de urmat.

O lume frumoasă pentru generațiile viitoare

Credem cu tărie că bunăstarea de azi și standardele ridicate de viață trebuie să mențină lumea la fel de frumoasă și diversificată pentru generațiile viitoare. Vrem ca și copiii noștri să exploreze lumea, popoarele ei, animalele și natura în toată frumusețea și diversitatea ei.

 

Depinde de noi toți să facem acest lucru posibil. Noi, la Julius Meinl ne-am angajat să realizăm acest lucru.

Raportul nostru de sustenabilitate

 

Julius Meinl a fost întotdeauna în avanpostul responsabilității sociale. Această preocupare a crescut de-a lungul anilor pentru a include mai multe aspecte din mediul înconjurător.

Am prezentat cu mândrie primul nostru Raport de Sustenabilitate 2018, în 10 septembrie 2019, cu ocazia prelegerii Ambasadorului pentru Pace al ONU, Jane Goodall, în Julius Meinl Rösthalle.

Mai jos, găsiți cele mai recente date și informații despre angajamentul nostru de sustenabilitate:

 

 

Descărcați raportul de sustenabilitate 

Proiectul Colombian Heritage

Multe familii din regiunea Tolima, Columbia, au afaceri dezvoltate din aceeași pasiune pentru cafea. Transmit cu atenție experiența și cunoștințele din generație în generație. Dar le este din ce în ce mai greu să rămână în afaceri. Julius Meinl sprijină fermierii columbieni pentru a crește eficiența producției pentru ei și generațiile viitoare. Scopul este de a spori afacerea fermierilor, ajutându-i cu sesiuni de training, asistență tehnică, utilaje și certificare UTZ. Fermierii pot crește apoi eficiența producției și profiturile lor, ceea ce înseamnă că pot investi mai mult în propria afacere și în generațiile viitoare.

Capsule 100% biodegradabile

Noua gamă de capsule Inspresso care constă în 7 variante de capsule fabricate dintr-un material complet biodegradabil.

  • Corp inovator al capsulei realizat din biopolimer compostabil pe bază de materii prime regenerabile
  • Cea mai bună protecție a aromelor prin sigiliul brevetat de aromă
  • Certificat 100% TÜV Austria pentru compostare industrială conform standardului UE EN13432
  • Fără aluminiu, fără PVDC, fără OGM, fără BPA

Pahare de cafea biodegradabile

Contribuim la reducerea deșeurilor, folosind doar pahare și capace compostabile pentru servirea cafelei to-go din bagasă și paletine din lemn.

Bagasa este un subprodus natural al producției de zahăr care rezultă din presarea trestiei de zahăr.

Paharele noastre de cafea sunt 100% biodegradabile si compostabile.