Kafa za vaš hotel

Hrana i piće predstavljaju ključni prihod hotelima. Julius Meinl donosi vam prilagođena poslovna rešenja koja će vam pomoći da budete u prednosti nad konkurencijom. Razumemo izazove vođenja užurbanog hotelskog posla i možemo vam pomoći da uvećate vrednost hotelske kafe, čaja i drugih toplih napitaka.

 

Kontaktirajte nas

Ostvarivanje prihoda za vaše hotelsko poslovanje

Hoteli otvaraju svoja vrata za razonodu i poslovne goste sa raznovrsnim spektrom potreba i prioriteta. Naš tim ima veliko iskustvo u ovom sektoru i može vam pomoći da u potpunosti iskoristite svaku priliku i trenutak.

 

Razumemo sva zadovoljstva i pritiske koje sa sobom nosi vođenje uspešnog hotela dok radite na tome da zadovoljite goste i ubedite ih da odsednu kod vas ponovo.

Možete iskoristiti sledeće prednosti:

  • Široka ponuda vrhunskih hotelskih proizvoda kafe i čaja za svačiji ukus
  • Naša pomoć da svaku posetu ulepšamo malim trenutcima uživanja i prepuštanja
  • Stručni trening za vaš tim kako bi usavršili uslugu posluživanja kafe i čaja
  • Čuvamo i podstičemo dugoročne i prijateljske odnose sa hotelima

MD Julius Meinl Austria

Christina Meinl

Hoteli su nam važni kupaci jer mogu ponuditi čitav niz prilika za uživanje u kafi, bilo da se radi o doručku, u sobi ili na događanjima. Dobra vest je da nudimo vrhunska poslovna rešenja za svaku priliku.

Kontakt

Želite li da kontaktirate našeg predstavnika prodaje?

Obratite nam se

Posluživanje kafe u svim delovima hotela

Doručak koji uljepšava dan

Uspeh započinje posluživanjem sjajnog početka dana gostima. Razumemo da u kratkom vremenskom periodu trebate da uslužite veliki broj gostiju i da ova besplatna ponuda mora napraviti ravnotežu između kvaliteta i profitabilnosti. Bilo da poslužujete tople napitke ili dopuštate samoposluživanje, nudimo vam proizvode, aparate i treninge.

Lobby i bar

Predvorja i barovi hotela ostavljaju veliki utisak. U ovim svestranim prostorima možete stvoriti atmosferu kafića danju, a koktel bara noću. Nudimo vam niz privlačnih premium proizvoda i opcije "To Go", za goste koji su u žurbi.

Usluga u sobi

Usluga kafe i čaja u sobi mora biti jednako dobra kao što je to u ostalim sektorima hotela. Naš tim pomoći će vam da gosti uživaju u hotelskoj kafi i čaju u udobnosti svojih soba. Dopunjujemo vaš stil celom paletom proizvoda za ovu priliku i činimo da ova besplatna usluga bude profitabilna za vas.

Hotelski restoran

Najbolji obroci zaokruženi su vrhunskom kafom. Znamo kako da zadovoljimo svačije nepce. Naš asortiman proizvoda i usluga zadovoljiće vaše potrebe, bez obzira imate li samoposlužni bife na "all-inclusive" programu ili restoran sa "a la carte" poznatim kuvarom na čelu.

Konferencije i događaji

Ukusna kvalitetna kafa i čaj pomažu gostima u održavanju motivacije i inspiracije. U prostoru za seminare ili bankete treba da  zadovoljite potrebe velikih grupa poslovnih gostiju ili porodičnih grupa? Možemo vam obezbediti rešenja koje odgovaraju i zahtevima organizatora  događaja i potrebama gostiju.

Praktičan "takeaway"

Kafa i čaj za poneti postaju sve popularniji. Pomoći ćemo vam da vaša hotelska kafa i hotelski čaj budu kvalitetni, brzi i prilagođeni čak i gostima koji su u žurbi.

Opuštanje na plaži i bazenu

Ležanje na plaži ili uz bazen jedno je od vrhunaca svakog odmora ili poslovnog putovanja. Ledena kafa, čaj ili espresso pomažu gostima da uživaju u tom trenutku. Naša ponuda uključuje sve što vam je potrebno.

Spa i wellness

Poseta banji ili termalnom hotelu poslastica je za duh i telo. Čaj je savršeno piće za ovu priliku, a mi imamo originalnu ponudu koja odgovara ovom okruženju. Odaberite posebne čajeve poput biljnih.

Kontakt

Želite li da kontaktirate našeg predstavnika prodaje za vašu regiju?

Kontaktirajte nas

Proizvodi za hotele

Postavivši standarde za posluživanje kafe širom sveta, Julius Meinl postaje sinonim za izvanredan kvalitet i neodoljiv ukus. Naš portfolio je pažljivo biran decenijama unazad a uključuje kafe od celog zrna, filter kafu, instant kafu kao i Big bags organske čajeve i Single bags obične čajeve koji oduševljavaju sva čula.

 

Kafa

Čaj

 

 

Usluge za hotele

Kao hotelski brend kafe sa ličnim pristupom usluge, upoznajemo svakog hotelijera. Spremni smo podržati vaše ambicije i ponuditi ne samo proizvode, već i stručnu obuku, održavanje aparata i brendirane materijale za promociju vašeg poslovanja.

 

Istražite naše usluge

Oprema za hotele

Kad pomislite na pripremanje kafe, na pamet vam prvo padne tradicionalan aparat za espresso. Ipak, za savršeno posluženo šoljicu često je potrebna i dodatna oprema. Snabdevamo restorane  opremom za sve pozicije, od kultnih kafemata, aparata za filtriranje kafe, mlinova, šoljica do ostalih dodataka i završnih detalja poput tampera, latiera...

 

Oprema

Šoljice i detalji

Moglo bi vas također zanimati...

Održivost

Mi iz kompanije Julius Meinl želimo da učinimo svet boljim mestom za život - malim, ali smislenim koracima. Održivost je za nas više od same reči. Živimo to, verujemo u to, mislimo to i uvereni smo da je to jedini put napred.

 

Saznajte više

Kafa i čaj ... savršena šoljica

Koja je tajna naših preukusnih kafa i čajeva? Briga i predanost koje brižljivo nosimo kroz svaki deo putovanja, od lista odnosno zrna na farmi i plantaži, do šoljice u vašoj ruci.

 

Saznajte više

Ko smo

Julius Meinl okuplja raznoliku zajednicu, počevši od regija gde se uzgajaju kafa i čaj širom sveta i završavajući sa šoljicom posluženom u kafeima, restoranima i hotelima.

 

Pročitaj više