Partner za snabdevanje kafom vašeg caffe bara

Caffe barovi su mesta utočišta i begova - opuštajući “dom van kuće“. Mesta gde volimo da se osamimo ili družimo. Mesta gde razmišljamo, donosimo odluke, upoznajemo ljude, slavimo važne datume, smejemo se, nalazimo inspiraciju...Julius Meinl ambasador je kulture bečkih kafea od 1862. godine. Mi smo partner koji razume sve posebne izazove barova, bilo da su moderni ili tradicionalni. Mi smo tu da vam pomognemo da ugodite svakom gostu.

 

Kontaktirajte nas

Dodajemo vrednost poslovanju vašeg caffe bara

Danas se ljudi okupljaju u barovima kako bi se družili sa prijateljima, radili, čitali i pretraživali društvene mreže. Julius Meinl ima iskustva u ovom okruženju sežući do vremena kada su se umetnici i mislioci poput Gustava Klimta i Sigmunda Frojda sastajali da piju i razgovaraju.

 

Razumemo sve užitke, izazove i pritiske povezane s vođenjem užurbanog kafea dok se takmičite za privlačenje gostiju i postajete njihovo omiljeno mesto.

Iskoristite sledeće prednosti:

  • Usluga po meri prema vašim potrebama i ciljevima
  •  Velika ponuda vrhunskih espresso blendova i čajeva za svačiji ukus
  • Strast i znanje rođeni iz naše prepoznatljive kulture posluživanja kafe
  • Trening vašeg tima kako biste poboljšali kvalitet svoje usluge
  • Posvećenost i negovanje dugoročnih, prijateljskih odnosima sa našim kupcima

Konzultant za kafu

Thomas Krisko

Za pripremu savršene kafe potrebna su vrhunska zrna i dugogodišnje iskustvo. Svakom posetom svojim kupcima prenosimo naš "know-how" ali i našu strast prema kafi i čaju.

Kontakt

Želite da kontaktirate naš prodajni tim?

Kontaktirajte nas

Proizvodi za caffe barove

Postavljajući globalne standarde u usluživanju kafe Julius Meinl nastavlja da pruža izuzetan ukus caffe barovima i mnogim drugim vrstama ugostiteljskih objekata. Naš asortiman uključuje kafe od celog zrna,  filter kafu, instant kafu kao i Big bags organske i Single bags obične čajeve koji oduševljavaju sva čula.

 

Pogledajte naše proizvode

Usluge za caffe barove

Kao strastveni zaljubljenici u kafu i lični pristup, naš prodajni tim će sa zadovoljstvom izdvojiti vreme da porazgovara sa vama o vašem kafeu i  potrebama. Spremni smo da podržimo vaše ambicije. Nudimo vam ne samo naše proizvode, već i stručno osposobljavanje, održavanje aparata i materijale za brendiranje kako biste promovirali vaše poslovanje sa stilom.

 

Istražite naše usluge

Oprema za caffe barove

Kada pomislite na kafu, prvo sledeće o čemu razmišlate je oprema.  Našim kupcima nudimo širok spektar profesionalnih aparata za espresso, mlinove za kafu, šoljice I ostale završne detalje koji će olakšati rad osoblju vašeg kafea a gostima osigurati visokokvalitetan napitak u šoljici.

 

Pogledajte više o opremi

Moglo bi vas i ovo zanimati ...

Kultura bečkog kafea

Brend Julius Meinl protkan je u svemu što je bečko: prefinjenoj tradiciji, besprekornoj usluzi, kreativnom izražavanju i uvažavanju vrhunskog kvaliteta.

 

Pogledajte više

Bečki recepti za kafu

Aroma, boja, raznolikost: to su obeležja tradicionalnih recepata za kafu koji postoje stotinama godina. Mnogi od ovih napitaka nazvani su po poznatim književnicima, kompozitorima i aristokratima. Danas su jednako ukusni kao i onoga dana kada su stvoreni.

 

Isprobajte recepte

Savršena kafa od zrna do šoljice

Vrhunska kafa započinje tropskim suncem i vulkanskim tlom u regijama uzgoja kafe 23 ° S - 25 ° J od ekvatora. Nakon berbe, prevozi se na mešanje, prženje i pakovanje. Putovanje uključuje mnoge osetljive faze koje zahtevaju iskustvo, veštinu i kontrolu kvaliteta.

 

Saznajte više