Partner za vaš kafić

Svi znamo da su nam kafići omiljeno mjesto za opuštanje i druženje. Julius Meinl je ambasador  kulture bečkih kavana od 1862. Mi smo partner koji razumije posebne potrebe  svakog kafića.

 

Kontaktirajte nas

Dodajemo vrijednost poslovanju vašeg kafića

Danas se ljudi okupljaju u kafićima kako bi se družili s prijateljima, radili, čitali i pregledavali društvene mreže. Julius Meinl ima iskustva u ovom okruženju sežući u vremena kada su se umjetnici i mislioci poput Gustava Klimta i Sigmunda Freuda sastajali da piju i razgovaraju.

 

Razumijemo sve užitke, izazove i pritiske povezane s vođenjem kafića dok se trudite privući što više gostiju kako bi postali omiljeno mjesto .

Sa nama kao partnerom možete iskoristiti slijedeće prednosti:

  • Usluga po mjeri prema vašim potrebama i ciljevima
  • Velika ponuda vrhunskih kava i čajeva za svačiji ukus
  • Strast i znanje rođeni iz naše prepoznatljive kulture posluživanja kave
  • Trening vašeg tima kako biste poboljšali kvalitetu svoje usluge
  • Predanost dugoročnim odnosima s našim kupcima

Konzultant za kavu

Thomas Krisko

Za pripremu savršene kave potrebna su izvrsna zrna i dugogodišnje iskustvo. Svakim posjetom prenosimo svoj "know-how" i strast svojim kupcima.

Kontakt

Želite li kontaktirati naš prodajni tim?

Kontaktirajte nas

Proizvodi za kafiće

Postavivši globalno standarde u usluživanju kave, Julius Meinl nastavlja pružati izuzetan ukus u kafićima i ostalim ugostiteljskim objektima. Naš asortiman provjerenog podrijetla uključuje kave od cjelovitog zrna kave,  Single bags čajeve, instante i ostale proizvode koji oduševljavaju sva osjetila.

 

Pogledajte naše proizvode

Usluge za kafiće

Obzirom da vjerujemo u  osobnu usluge, naš tim će uvijek izdvojiti vrijeme da porazgovara s vama oko vašeg  jedinstvenog objekta. Spremni smo podržati vaše ambicije i nudimo ne samo naše proizvode, već i stručno osposobljavanje, održavanje aparata i materijale za brendiranje kako biste promovirali vaše poslovanje sa stilom.

 

Istražite naše usluge

Oprema za kafiće

Kada  pomislite na profesionalne aparate za kavu, mislite na aparate za espresso i alate za bariste  poput tampera (potiskivača). Osim ovih osnovnih stvari, opskrbljujemo kafiće svime,  od šalica, pregača do završnih detalja.

 

Pogledajte opremu

Moglo bi vas i ovo zanimati ...

Kultura bečke kavane

Brend Julius Meinl ukorijenjena je u svemu što je bečko: profinjenoj tradiciji, besprijekornoj usluzi, kreativnom izražavanju i uvažavanju vrhunske kvalitete.

 

Saznajte više

Recepti za kavu iz Beča i okolice

Aroma, boja, raznolikost: to su obilježja tradicionalnih recepata za kavu koja postoje stotinama godina. Mnoge od ovih vrsta kave nazvane su po poznatim književnicima, skladateljima i aristokratima. Danas su ukusni kao i onoga dana kada su stvoreni.

 

Isprobajte recepte

Savršena kava od zrna do šalice

Vrhunska kava započinje tropskim suncem i vulkanskim tlom u regijama uzgoja kave 23 ° S - 25 ° J od Ekvatora. Nakon berbe, prevozi se na miješanje, prženje i pakiranje. Putovanje uključuje mnoge osjetljive faze koje zahtijevaju iskustvo, vještinu i kontrolu kvalitete.

 

Saznajte više