Aparati za kafu u koje se možete uzdati

Kafa vrhunskog kvaliteta obavezna je za poslovni uspeh. Kako bismo vam pomogli u posluživanju samo najbolje kafe i čaja u vašem lokalu, nudimo kompletnu uslugu koja uključuje inovativne, najsavremenije espresso aparate, mlinove za kafu i ostalu opremu.

Aparati za kafu po vašoj meri

Pri odabiru odgovarajuće opreme za vaš šank, prostor za goste ili kuhinju, treba uzeti u obzir puno različitih elemenata. Hoće li gosti sami sebi posluživati kafu ili će ih vaš tim uslužiti? Koliko je prostora na raspolaganju? Hoće li aparat biti izložen? Služite li danonoćno?

Bez obzira na vaše potrebe, naš tim može vam pomoći pri odluci kako najbolje zadovoljiti svoje goste. Svi naši profesionalni aparati za kafu i ostala ugostiteljska oprema donose vam kombinaciju napredne tehnologije, visokih performansi i modernog dizajna.

Kontakt

Kontaktirajte nas i saznajte više

Kontaktirajte nas

Profesionalni aparati za vrhunsku kafu

Želite li stvoriti vrhunsko iskustvo ispijanja kafe za svoje goste? Treba vam oprema na koju se uvek možete osloniti. Pronađite prave komercijalne aparate za kafu koji će podržati ambicije vašeg hotela, restorana ili kafea.

Imamo sve, od poluautomatskih espresso aparata za kafu, automatskih aparata za kafu, mlinova, filtera za vodu, pa čak i perilica posuđa. Sve održava i podržava naš predan terenski tim kako bi osigurao vaše nesmetano poslovanje.

Možda će vas i ovo zanimati...

Podrška našeg prodajnog tima

Želite li privući više gostiju svojom kafom? Možda je vaš tim strastven, ali mu nedostaje samopouzdanja? Ili možda trebate da budete delotvorniji? Julius Meinl ima potpuno obučen i ljubazan tim spreman da vam pruži podršku. Bez obzira želite li svoju uslugu podići na viši nivo, poboljšati prezentaciju ili organizovati inspirišući događaj, mi smo tu za vas.

 

Saznajte više

Kafa i čaj upakovani u sveobuhvatna poslovna rešenja

U kafi i čaju najviše se uživa kada su savršeno posluženi. Kombinujte naše vrhunske proizvode sa vrhunskom opremom i izuzetnim dodacima poput šoljica i ostale opreme. Kupci cene kompletan lični užitak.

 

Saznajte više

Vrhunska premium kafa i čaj

Strastveni smo zaljubljenici u sve što je vezano za kafu i čaj. Od stručnosti naših uzgajivača kafe do naših bliskih partnerstava s plantažama čaja, sve se slaže u šoljici. Zato gosti uživaju u svakom gutljaju Julius Meinl proizvoda.

 

Saznajte više