Vrhunski čaj ubran za vaše poslovanje

Kao pionir, Julius Meinl počeo je da uvozi vlastiti vrhunski čaj 1894. godine. Kako bismo bili sigurni da vam donosimo samo najfinije i najukusnije čajeve, razvili smo partnerstvo sa vrhunskim plantažama čaja i uložili u usavršavanje postupka pripreme čaja kako bismo vam poslužili neodoljive i najčistije arome.

Sve od šolje do edukacije osoblja

Sveže pripremljena šolja čaja može okrepiti organizam i ulepšati svaku priliku. Bilo u kafeu, restoranu ili hotelu, Julius Meinl nudi široku paletu ukusnih čajeva.

Svaki vrhunski čaj izrađuju s najvećom pažnjom naši sopstveni stručnjaci. Od klasičnih omiljenih ukusa u ponudi, poput nane i kamilice do neobičnih mešavina koje sadrže egzotične, voćne ili cvetne sastojke, sigurno ćete zadovoljiti svakog gosta.

Zanima vas degustacija?

Kontaktirajte našeg prodajnog menadžera i dogovorite sastanak.

Kontaktirajte nas

Big Bags

Savršena ponuda za:

  • Hotelske salone
  • Caffe Barove
  • Restorane

 

Naša kolekcija Big Bag Organskih čajeva pruža poseban užitak u čajniku. Svi su čajevi biološki sertifikovani i sadrže sastojke koji su strogo odabrani sa nekih od najboljih svetskih plantaža čaja. Od Darjeeling Happy Valley u podnožju Himalaja, do ldulgashinne na Šri Lanki ili Jamgurija te gore Assam u severnoj Indiji. Vodite svoje goste na putovanje za sva čula.

Single Bags

Savršeno rešenje za:

  • Prostore za posluživanje doručka u hotelima
  • Sobe za goste
  • Konferencije

 

Izuzetno praktična, ova vrhunska kolekcija čajeva donosi vam široku paletu aromatičnih i fino prilagođenih recepata u pojedinačnim kesicama. Svaki gost lako može pronaći željeni izbor i uživati u savršenoj šolji čaja. Svaka kesica čaja pojedinačno je upakovana kako bi garantovala najsvežiju aromu i optimalan ukus.

Zanima vas degustacija?

Razgovarajte s našim prodajnim timom.

Kontaktirajte nas

Julius Meinl strastven je prema izuzetnom ukusu i ekskluzivnom kvalitetu. Naši čajevi i mešavine čajeva su brižljivo odabrani da bi pružili jedinstvenu čulnu poeziju za vas i vaše goste. Koristimo pouzdanu mrežu vodećih svetskih partnera za čaj koji garantuju siguran i pouzdan kvalitet svih naših proizvoda.

Vrhunski kvalitet

Akademija za čaj

Želite da naučite više o čaju? Želeli biste da bolje razumete razlike između porekla čajeva? Želeli biste da znate više činjenica kako biste mogli savršeno edukovati svoje goste?

 

Naš prodajni tim uvek stoji na raspolaganju. Naša Akademija za čaj nalazi se u Beču i svakodnevno obavi veliki broj treninga, srećni smo što svoju strast i znanje možemo preneti na vas.

 

Kontaktirajte nas za više detalja

Servirajte savršenu šolju čaja

Svi zaslužuju dobru šolju čaja. Uživanje započinje vrhunskim čajem, ali uključuje i atraktivnu prezentaciju i alate za profesionalnu pripremu i posluživanje čaja. Sve je u sitnim detaljima. Dozvolite da vas Julius Meinl podrži dok poslužujete svoje goste savršenom šoljom čaja.

 

Saznajte više

Možda će vas i ovo zanimati...

Savršen čaj od biljke do šolje

Premium čaj nastaje kao rezultat uticaja različitih elemenata, od sunca i tla, do branja, valjanja, mešanja i još mnogo toga. Putovanje od lista do šoljice utiče na konačni proizvod u kome uživaju vaši gosti.

 

Saznajte više

Usluga i podrška vašem poslovanju

Kao porodična kompanija, verujemo u blisku saradnju sa svim našim kupcima iz ugostiteljske industrije. Naš tim ulaže sve napore u proaktivnu podršku, prilagođenim uslugama koje odgovaraju vašoj delatnosti. Oduševite svoje goste i iskoristite prilike za rast.

 

Saznajte više

Šoljice i detalji koji čine razliku

Setite se trenutka kada ste zaista uživali u šoljici kafe. Nije samo do ukusa napitka, već usluga, prezentacija i njen uticaj na sva čula. Majstori smo tih završnih detalja koji iskustvo kafe podižu izvan dobrog, do savršenog.

 

Saznajte više