Koncept kapsula Inspresso Professional

Našu ponudu i uslugu  možete pronaći i izvan ugostiteljskih objekata.  S nama kao idealnim partnerom  možete uživati u vrhunskom espressu na radnom mjestu i vlastitom domu.

Stupite u kontakt s nama i probudite svoja osjetila našim konceptom kapsula.

S našim novim kapsulama možeš napraviti espresso kao i u ugostiteljskim objektima

Sve što trebaš je izabrati kapsulu i ubaciti je u naše samouslužne aparate.

Kontaktirajte nas

Kapsule odlične kvalitete

Zašto odabrati Inspresso Professional koncept? Najveća revolucija ponekad se može naći u najsitnijim detaljima. Kapsule smo redizajnirali izravnavanjem dna i povećavanjem količine mljevene kave sa 8 na 11 grama, što se podudara sa profesionalnim standardom iz ugostiteljskih objekata. Tako smo uspjeli dobiti bolje i potpunije ekstrahiranje koje rezultira jačom aromom.

  • vrhunske kapsule obogaćenog okusa
  • ista kvaliteta espressa kao i u ugostiteljskim objektima
  • vrhunska kava u svakoj kapsuli, izravno iz mlina
  • aparati se lako koriste

 

U našoj standarnoj ponudi kupnjom aparata ostvaruješ pravo na:

  • Besplatan servis
  • Garanciju godinu dana
  • Set šalica gratis

Kapsule

Inspresso Professional

Espresso Classico

Kompaktno rješenje za interpretaciju tipičnog talijanskog espressa koji završava zaokruženim i balansiranim okusom sa baršunastom kremom. Ugodan intenzitet dolazi već sa prvim gutljajem te se posebno harmonizira s mliječnim varijantama. Bogatstvu espressa dodana je aroma suhog voća, lješnjaka i javorovog sirupa.

Jačina: 8

Kiselost: 5

Slatkoća: 6

Inspresso Professional

Espresso Forte

Azijska Robusta visoke kvalitete pomiješana s visokokvalitetnom Arabicom iz Srednje i Južne Amerike rezultira jedinstvenom intenzivnom aromom. Aromom ovog jakog espressa dominira tamna čokolada, slad i karamela.

Jačina: 9

Kiselost: 3

Slatkoća: 5

Inspresso Professional

Lungo 100% Arabica

Savršena kombinacija vrhunske stopostotne brazilske i etiopske kave, srednje pečene zbog široke lepeze aroma. Slatki okusi podsjećaju na pecivo te su idealni za lagan i nježan okus Lunga (tal. duži espresso).

Jačina: 5

Kiselost: 6

Slatkoća: 6

Inspresso Professional

Espresso 100% Arabica

Super premium spoj originalnih brazilskih i srednjoameričkih arabica, što rezultira vrlo aromatičnim intenzitetom citrusa i tropskog voća poput bergamota, naranče, manga i marakuje s cvjetnim nijansama poput jasmina i cvijeta naranče.

Jačina: 6

Kiselost: 9

Slatkoća: 8

Naše samouslužne aparate karakterizira jednostavno korištenje, funkcionalan dizajn i elegantan izgled.

Capitani Premium Plus

Aparat za kapsule namijenjen za uživanje doma,  za radnim stolom, tijekom stanke za ručak ili tijekom neformalnog sastanka

Capitani Lario

Ovaj automatski aparat pruža savršenu kremu zahvaljujući usklađenosti svojih radnih značajki. Posebnost ovog aparata na kapsule je ugrađeni grijač mlijeka.