Politica de cookie-uri și de confidențialitate

 

Julius Meinl Romania SRL, număr de înregistrare Reg Com. J14/533/1991, CUI RO558580 având sediul social în Tg. Secuiesc, jud Covasna, str. Fabricii, nr. 1/A (denumită în cele ce urmează „Julius Meinl” sau „noi”) se angajează să păstreze confidențialitatea tuturor vizitatorilor site-ului www.meinlcoffee.com/ro și să protejeze datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră.


Prezentăm politica noastră de confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor pentru a vă ajuta să înțelegeți modul de gestionare a datelor cu caracter personal obținute de la dumneavoastră.

 

Nu vindem, nu divulgăm sau partajăm date pe care le colectăm și le deținem despre dvs., cu excepția celor descrise în prezenta notificare.

Datele personale pe care le colectăm de la dvs. și utilizarea datelor colectate

Formular online

 

Dacă decideți să utilizați formularul nostru online pentru a ne contacta, vom colecta și prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal în scopul prelucrării cererii dvs. și contactării dvs. în acest sens:
numele, adresa de e-mail, țara, orașul, numărul de telefon, regiunea, mesajul dvs. și data / ora mesajului.
Le procesăm în baza interesului nostru legitim, în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 lit GDF, pentru a vă putea procesa solicitarea și a vă contacta în acest sens.


Pentru a atinge scopul stabilit mai sus, vom transfera datele dvs. cu caracter personal către furnizorii de servicii IT pe care îi folosim.


Vom păstra datele dvs. cu caracter personal atât timp cât prelucrăm solicitarea dvs. și, după aceea, atât timp cât este necesar în temeiul obligațiilor legale de stocare sau atât timp cât eventualele revendicări legale (în cazul în care datele cu caracter personal sunt necesare pentru a face dovada îm cazul unei cereri) nu sunt încă prescrise.

 

Relațiile de afaceri

În ceea ce privește relațiile noastre de afaceri și relațiile de afaceri potențiale, vom procesa următoarele categorii de date cu caracter personal:
Numele, sexul, funcția, compania afiliată, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, faxul, linkul profilului LinkedIn, ziua de naștere, tipul de contact, metoda de contact preferată, limba corespondenței, corespondența profesională și documentele.
Le procesăm în scopul (i) de a gestiona relațiile și comunicările noastre cu clienții, (ii) de a gestiona inițierea contractului și comunicarea pre-relație, (iii) de a organiza evenimente sau (iv) de a vă oferi informații cu privire la servicii și evenimente.
Colectăm datele dvs. personale fie (i) de la dvs. direct, în cadrul comunicării sau relației noastre de afaceri, (ii) din surse publice (de exemplu, internet sau alte surse, rețele sociale), sau (iii) prin intermediul angajaților noștri care sunt în contact cu dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți că nu aveți nicio obligație să ne furnizați datele pe care le solicităm pentru dvs.
Procesăm datele dvs. cu caracter personal pe baza interesului nostru legitim, în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 lit. f GDPR, pentru a putea intra în noi relații de afaceri, precum și pentru a menține și gestiona relațiile de afaceri existente.
Pentru a atinge scopurile stabilite mai sus, vom transfera datele dvs. cu caracter personal către furnizorii de servicii IT pe care îi utilizăm, reprezentanți legali, bănci pentru gestionarea tranzacțiilor de plată, auditori pentru efectuarea auditurilor, instanțe și autorități publice, parteneri contractuali sau parteneri de afaceri care participă sau ar trebui să participe la realizarea livrării sau a serviciului și la companii care fac parte din grupul nostru corporativ.
Vom păstra datele dvs. cu caracter personal atât timp cât suntem într-o relație de afaceri cu dvs. sau atât timp cât suntem în faza de a intra într-o relație de afaceri (după caz) și, ulterior, atât timp cât este necesar în condițiile păstrării legale sau atâta timp cât reclamațiile legale potențiale (în cazul în care sunt necesare date cu caracter personal ca dovadă împotriva reclamației) nu sunt încă prescrise.

 

Politica de cookie-uri

 

Acest site web folosește software-ul Google Analytics, Facebook pixel și LinkedIn Insight Tag, care ne ajută să vă oferim o experiență bună atunci când navigați pe site-ul nostru și ne permite, de asemenea, să ne îmbunătățim site-ul. Google Analytics, Facebook pixel și LinkedIn Insight Tag folosesc așa-numitele cookie-uri.

 

Ce sunt cookie-urile?

Un cookie este un mic fișier text pe care un site web îl salvează pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil atunci când vizitați site-ul. Permite site-ului să vă amintească acțiunile și preferințele dvs. (cum ar fi autentificarea, limba, dimensiunea fontului și alte preferințe de afișare) pe o perioadă de timp, astfel încât nu trebuie să continuați să le reintroduceți de fiecare dată când reveniți pe site sau navigați de la o pagină la alta.

 

Cum folosim Google Analytics?

 

Acest site web folosește Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google, Inc. („Google”). Google Analytics folosește „cookie-uri”, care sunt fișiere text plasate pe computerul dvs., pentru a ajuta site-ul web să analizeze modul în care vizitatorii folosesc site-ul. Informațiile generate de cookie cu privire la utilizarea acestui site web vor fi transmise în general și stocate de Google pe un server din SUA. Anonimizarea IP („mascare”) a fost activată pe acest site web, deci, dacă vă aflați într-un stat membru al Uniunii Europene sau într-un alt stat care este parte la Acordul Spațiului Economic European (SEE), adresa dvs. IP va fi mai întâi abreviată de Google în Uniunea Europeană sau într-un alt stat care este parte la Acordul privind Spațiul Economic European (SEE), iar adresa IP completă să fie transmisă numai unui server Google din SUA, în cazuri excepționale, pentru a fi abreviată acolo. Google va utiliza aceste informații în numele nostru în scopul evaluării utilizării de către dvs. a site-ului web, compilării rapoartelor privind activitatea site-ului web și furnizării operatorului site-ului web altor servicii legate de activitatea site-ului web și utilizarea internetului. Adresa IP transmisă de browserul dvs. către Google Analytics nu va fi asociată cu alte date deținute de Google. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor selectând setările corespunzătoare din browser; cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că, dacă faceți acest lucru, este posibil să nu puteți utiliza funcționalitatea completă a acestui site web. De asemenea, puteți opta ca Google să nu capteze datele generate de modulul cookie despre utilizarea dvs. a site-ului web (inclusiv adresa dvs. de IP), precum și prelucrarea acestor date de către Google prin descărcarea și instalarea plugin-ului pentru browser pus la dispoziție de Google.

 

Ce cookie-uri folosește Google Analytics?

 

Google Analytics folosește, de exemplu, următoarele cookie-uri:
(Nume cookie | Timp de expirare | Descriere)
_ga | 2 ani | Folosit pentru a distinge utilizatorii.
_gid | 24 de ore | Folosit pentru a distinge utilizatorii.
_gat | 1 minut | Folosit pentru a limita rata de solicitare.

Dacă Google Analytics este implementat prin Google Tag Manager, acest cookie va fi denumit _dc_gtm_ <property-id>.

 

În plus, sunt utilizate următoarele cookie-uri:

  • euCookie | 6 luni | Este setat când acceptați mesajul cookie. Folosit pentru a salva aprobarea mesajului cookie timp de 6 luni.
  • PHPSESSID | Cookie de sesiune | Pe măsură ce navigați în jurul paginilor de pe acest site, cookie-ul de sesiune spune site-ului web că sunteți aceeași persoană care solicită paginile web și nu un vizitator nou la fiecare pagină. Acest cookie nu vă identifică personal și nu este legat de alte informații.
  • wordpress_geo_redirect_once / 1 an / Acest cookie este utilizat pentru a redirecționa vizitatorii către anumite părți ale site-ului, în funcție de țara vizitatorului.

Pentru o listă cuprinzătoare de cookie-uri utilizate de Google Analytics, vă rugăm să vizitați: 

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage 

 

Pentru a obține mai multe informații despre termenii și condițiile Google și politica de confidențialitate Google, vă rugăm să vizitați: https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/gb/, https://policies.google.com/technologies/partner-sites și https://policies.google.com/?hl=at&gl=at.
 

 

Cum utilizăm LinkedIn Insight Tag?

 

Acest site web folosește LinkedIn Insight Tag, un serviciu de analiză web furnizat de LinkedIn Corporation („LinkedIn”). LinkedIn Insight Tag este un cod JavaScript implementat pe site-ul nostru web care utilizează cookie-uri pentru urmărirea conversiilor și analiza vizitatorilor site-ului nostru web. Eticheta LinkedIn Insight permite colectarea de date referitoare la vizitele membrilor pe site, inclusiv adresa URL, adresa de referință, adresa IP, caracteristicile dispozitivului și browserului și marcajul de timp. Adresele IP sunt trunchiate sau (atunci când sunt utilizate pentru a ajunge la membri de pe dispozitive) hash, iar identificatorii direcți ai membrilor sunt eliminați în termen de șapte zile pentru a face datele pseudonime. Aceste date pseudonimizate rămase sunt apoi șterse în termen de 180 de zile.

 

LinkedIn nu ne împărtășește datele personale, ci oferă doar rapoarte și alerte (care nu vă identifică) despre publicul site-ului web și performanța anunțurilor și oferă, de asemenea, remarketarea vizitatorilor site-ului web. Acest lucru ne permite să oferim vizitatorilor noștri reclame personalizate pe site-ul web fără a identifica membrii LinkedIn. LinkedIn folosește, de asemenea, date care nu identifică vizitatorii pentru a îmbunătăți relevanța anunțurilor și pentru a ajunge la membri pe toate dispozitivele. Dacă aveți un cont de utilizator LinkedIn, puteți controla utilizarea datelor dvs. personale în scopuri publicitare la https://www.linkedin.com/psettings/advertising/actions-that-showed-interest.

 

Pentru o listă cuprinzătoare de cookie-uri utilizate de LinkedIn, vă rugăm să vizitați:

https://www.linkedin.com/legal/l/cookie-table

 

Pentru a obține mai multe informații despre politica de confidențialitate LinkedIn și tag-ul LinkedIn Insight Tag vizitați: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy, https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy și https://www.linkedin.com/help/lms/answer/65521/the-linkedin-insight-tag-faqs.

 

LinkedIn folosește, de exemplu, următoarele cookie-uri:
(Nume cookie | Timp de expirare | Descriere)
biscuit | 24 luni | folosit ca cookie de identificare pentru a identifica dispozitivele care accesează LinkedIn
lang | sfârșitul sesiunii | folosit pentru a aminti setările de limbă ale utilizatorului
lidc | 24 de ore | utilizat pentru urmărirea funcționalităților

 

Cum folosim Facebook pixel?

 

Acest site web folosește Facebook pixel, un serviciu de analiză web furnizat de Facebook Inc („Facebook”). Facebook pixel este un cod JavaScript implementat pe site-ul nostru web, care folosește cookie-uri pentru a furniza o serie de funcționalități pentru urmărirea acțiunilor dvs. de către Facebook, dacă ați ajuns pe site-ul nostru prin Facebook-Ads. De exemplu, atunci când achiziționați un produs de pe site-ul nostru, pixelul Facebook este declanșat și stochează acțiunile dvs. într-unul sau mai multe cookie-uri. Aceste cookie-uri permit Facebook să potrivească datele dvs. de utilizator (date despre clienți, cum ar fi adresa IP sau ID-ul de utilizator), cu datele contului dvs. Facebook. Ulterior, Facebook șterge aceste date. Datele colectate sunt anonime și nu sunt vizibile pentru noi și pot fi utilizate numai în contextul plasărilor publicitare. Dacă sunteți utilizator Facebook și dacă sunteți conectat la contul dvs. de utilizator Facebook, vizita site-ului nostru web este atribuită automat contului dvs. de utilizator Facebook.


Vrem să arătăm serviciile sau produsele noastre numai acelor persoane care sunt cu adevărat interesate de ele. Cu ajutorul pixelilor Facebook, tacticile noastre publicitare pot fi mai bine adaptate dorințelor și intereselor dvs. Astfel, utilizatorii Facebook (dacă au permis publicitatea personalizată) pot vizualiza reclamele potrivite pentru acestia. În plus, Facebook folosește datele colectate în scopuri proprii de analiză și reclame.
Mai jos vă arătăm acele cookie-uri care au fost setate prin încorporarea pixelului Facebook pe o pagină de test.

Vă rugăm să rețineți că acestea sunt doar exemple de cookie-uri. Diferite cookie-uri sunt setate în funcție de interacțiunea de pe site-ul nostru.


Facebook Pixel folosește, de exemplu, următoarele cookie-uri:
(Nume cookie | Timp de expirare | Descriere)
dpr | sfârșitul sesiunii | necesare pentru pluginurile de socializare Facebook
fr | 3 luni | necesare, de asemenea, pentru buna funcționare a pluginurilor sociale Facebook
_fbp | 3 luni | necesar pentru pixelul Facebook
comentariu_autor_ * | 12 luni | salvează numele și mesajul unui utilizator care de ex. trimite un comentariu prin intermediul site-ului web.]

 

Pentru a obține mai multe informații despre politica de date Facebook și pixelul Facebook accesați https://www.facebook.com/policy.php, https://www.facebook.com/policies/cookies și https://www.facebook.com/ business / learn / facebook-ads-pixel

 

Cum pot dezactiva / activa cookie-urile?

Puteți accepta sau refuza cookie-urile prin modificarea setărilor în browser-ul dumneavoastră. Însă, nu veți putea folosi toate caracteristicile interactive ale site-ului nostru, dacă cookie-urile sunt dezactivate.

 

Există trei diferite moduri de gestionare a cookie-urilor. Vă rugăm să consultați instrucțiunile browser-ului sau meniul de asistență pe ecran pentru a afla mai multe despre aceste opțiuni. De exemplu pe Internet Explorer puteți intra în opțiunea Instrumente/Internet/Securitate și confidențialitate pentru a adapta browser-ul așteptărilor dumneavoastră. Dacă utilizați diferite calculatoare în locații diferite, trebuie să vă asigurați că fiecare browser este ajustat conform preferințelor dumneavoastră de cookie-uri.

 

În cazul în care nu utilizați Microsoft Windows Explorer, pentru mai multe informații referitoare la fișierul cookie selectați ‘cookies’ în opțiunea ‘ajutor’.
Puteți accepta sau refuza cookie-urile pe acest site, selectând unul dintre următoarele linkuri: Accept cookie-urile / refuz cookie-urile.

 

Drepturile dumneavoastră privind datele cu caracter personal

 

Aveți dreptul :
(i) să vizualizați datele dumneavoastră cu caracter personal, pe care le deținem despre dumneavoastră și să primiți o copie;
(ii) să solicitați să efectuăm modificările necesare pentru a vă asigura că acestea sunt corecte și actuale, respectiv să ștergem datele cu caracter personal, pe care le deținem despre dumneavoastră;
(iii) să ne informați în cazul în care doriți să restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră sau vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal, pe care le deținem despre dumneavoastră;
(iv) să revocați consimțământul dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră în orice moment și liber de sarcini, fără a afecta legitimitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;
(v)  să depuneți o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Pentru mai multe informații vizitați www.dataprotection.ro.

 

Transferuri pe internet și exonerare de răspundere

Cu toate că Julius Meinl aplică măsuri rezonabile pentru a proteja împotriva virusurilor sau a altor componente dăunătoare, din cauza naturii internetului este imposibil de a se asigura că accesul dumneavoastră pe website va fi neîntrerupt sau fără erori, sau că acest website, serverele acestuia sau emailurile trimise de către noi, vor fi fără virusuri sau alte componente dăunătoare.

 

Alte website-uri

Website-ul nostru conține linkuri la alte website-uri, care sunt în afara controlului nostru și nu sunt acoperite de politica noastră de confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor. În cazul în care accesați alte site-uri, folosind linkurile furnizate, operatorii acestor site-uri pot colecta informații de la dumneavoastră, care vor fi folosite de către aceștia în conformitate cu Politica lor de confidențialitate, care poate fi diferită față de politica noastră de confidențialitate. Nu ne asumăm răspunderea și nu acordăm nici o garanție pentru politica lor de confidențialitate sau pentru prelucrarea de către aceștia a datelor dumneavoastră cu caracter personal. Vă încurajăm să citiți politicile și termenii de confidențialitate pe website-urile asociate sau pe interfețele de website pe care le accesați înainte de a furniza datele dumneavoastră cu caracter personal către asemenea website-uri terțe.

 

Cum se modifică politica noastră privind confidențialitatea și cookie-urile

Vă rugăm să verificați periodic politica noastră privind confidențialitatea și cookie-urile pentru a fi informat în legătură cu orice modificare. Cu toate că ne rezervăm dreptul de a modifica sau completa această politică, vă vom notifica despre orice schimbare majoră cu privire la acest website în termen de cel târziu 30 de zile după modificare, și, dacă este cazul, printr-o notificare de email.

 

Contact

Dacă aveți orice altă întrebare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă vă putem fi de ajutor pe orice altă cale, nu ezitați să ne contactați.

Ne puteți contacta la următoarele date de contact:
Julius Meinl Romania S.R.L.
Str. Fabricii, nr. 1/A
Tg. Secuiesc, jud. Covasna, România
Telefon: +40 267 360 729
Email: office@meinl.ro

 

 

 

 

 

 

January 2021