Capsule compostabile domestic

Pentru momente savuroase acasă, lipsite de vină. 

Savurează o cafea premium cu noul Inspresso 100% biodegradabil, compatibil cu sistemul NESPRESSO®*

Bun pentru mediu, gust desăvârșit

Capsulele noastre reprezintă varianta perfectă de a savura acasă produse de înaltă calitate, fără a vă simți vinovați. Sunt printre primele capsule de cafea 100% compostabile domestic și care pot fi aruncate după utilizare la coș, fără nicio vină.

1.

CAPSULE compatibile cu sistemul NESPRESSO®, care nu te fac să te simți vinovat.

2.

Blenduri vieneze, deșeuri minime și gust maxim

3.

O experiență confortabilă a cafelei de înaltă calitate

Descoperiți gustul de neegalat.

Gamă

Espresso Crema

Espresso Crema este un amestec perfect echilibrat de boabe premium Arabica din Nicaragua și Honduras, cu o notă de robusta asiatică. Împreună, cele două tipuri creează o capodoperă inspirată și delicată a cafelei, cu o aromă plină şi echilibrată.

Intensitate: 8     Aciditate: 6     Dulceață: 8

Aflați mai multe

Espresso Delizioso

Acest blend unic de boabe Arabica 100% din Peru și Honduras oferă o experiență senzorială generoasă de aciditate fructată delicată și un aftertaste plăcut de alune.

Intensitate: 7     Aciditate: 10     Dulceață: 8

Aflați mai multe

Lungo Classico

Acest amestec unic 100% Arabica spune povești din Brazilia și Columbia - o adevărată epopee a originilor boabelor. Prăjirea dark și mixarea atentă rezultă în această cafea aromată, bine echilibrată, cu o cremă ușoară și fină.

Intensitate: 4     Aciditate: 8     Dulceață: 8

Aflați mai multe

Lungo Forte

Acest blend intens și bogat din boabe Arabica și Robusta impresionează prin aroma sa bine echilibrată, dulce și un aftertaste persistent.

Intensitate: 9     Aciditate: 3     Dulceață: 5

Aflați mai multe
 

Ristretto Intenso

Acest amestec premium de cafea prăjită conţine boabe Arabica din America Latină și Africa de Est, cu un amestec din cele mai bune robuste asiatice. Melodia aromelor, precum și gustul dulce și cremos îți oferă o senzație absolută de cafea, cu o cremă fină și catifelată.

Intensitate: 10     Aciditate: 8     Dulceață: 8

Aflați mai multe

Espresso Decaffeinato

Această cafea decofeinizată este un sonet dulce, cu o aromă completă și un gust delicat. Amestecul este format din boabe Arabica din America de Sud și Centrală, precum și din boabe robusta asiatice și oferă o cremă foarte bogată și catifelată.

Intensitate: 8     Aciditate: 4    Dulceață: 8

Aflați mai multe

Fiecare capsulă de cafea este 100% compostabilă acasă și poate fi pur și simplu aruncată la coșul de gunoi după utilizare. După doar 26 de săptămâni, capsula este complet descompusă. O nouă barieră specială de oxigen, alături de o folie compostabilă și rezistentă protejează capsula de cafea, pentru a asigura momente pline de savoare acasă, fără vină.