Novosti

Generalno

Coffee Štreberi 101: 7 osnovnih činjenica o malom smeđem zrnu koje bi svi pravi coffee štreberi trebali da znaju

08.10.2021

Predstavljamo vam prvi članak iz naše serije objava „Coffee Štreberi 101“, u kojima ćemo iz svih mogućih uglova sagledati bitne stvari o nauci i umetnosti kafe.

Generalno

Hajde da zajedno napravimo razliku

01.09.2021

Mali trenuci čine svet drugačijim. Zato ćemo ovog Međunarodnog Dana Kafe posaditi više od 12.000 stabala u saradnji sa Institutom Jane Goodall Austria u ime kafića širom sveta.

Generalno

Budućnost kafe leži u porodici

12.08.2021

Da li ste čuli izreku, „možeš da biraš svoje prijatelje, ali ne možeš da biraš svoju porodicu“? Pa, kada vaša porodica preraste u globalni posao sa kafom, to ne mora da važi.

Generalno

8 načina na koji možete učiniti svoj kafić ili restoran održivijim na način koji će koristiti vašem poslu

11.08.2021

Međutim, nije lako znati odakle početi i kako primeniti ekološki prihvatljivije radnje, posebno kada se suočavate sa svakodnevnim izazovima vođenja gastronomskog posla, poput kafića ili restorana. Čujemo te '. Razmišljali smo o tome kako možemo pomoći našim HoReCa partnerima i široj gastronomskoj zajednici širom sveta - da pomognu planeti postavljajući svoja preduzeća na ekološki prihvatljiv način.

Generalno

Najvažnija odluka leta je doneta! Biscoff latte je najpopularnije letnje piće na bazi kafe 2021. godine!

26.07.2021

Narod je progovorio! Pa, bar ljudi sa TikTok-a... Tiktok je nova popularna platforma na kojoj trendseteri postavljaju ... pa, trendove rekli bismo. I otkad je pravljenje sjajnih pića kod kuće postalo hit usled pandemije, TikTok je mesto na kome su krunisana najpopularnija pića u sezoni sa kafom u ledu.

Generalno

6 trikova kako da napravite svoj savršeni ledeni čaj, po savetima stručnjaka

22.07.2021

U redu, vaša potrošnja ledenog čaja tokom sparnih letnjih dana je prevazišla sve granice, imate svoj domaći recept, ali želite da ovaj savršeni napitak bude još ukusniji I vasa potraga vas je dovela ovde. Stiže pomoć stručnjaka!