Novosti

Generalno

Najvažnija odluka leta je doneta! Biscoff latte je najpopularnije letnje piće na bazi kafe 2021. godine!

26.07.2021

Narod je progovorio! Pa, bar ljudi sa TikTok-a... Tiktok je nova popularna platforma na kojoj trendseteri postavljaju ... pa, trendove rekli bismo. I otkad je pravljenje sjajnih pića kod kuće postalo hit usled pandemije, TikTok je mesto na kome su krunisana najpopularnija pića u sezoni sa kafom u ledu.

Generalno

6 trikova kako da napravite svoj savršeni ledeni čaj, po savetima stručnjaka

22.07.2021

U redu, vaša potrošnja ledenog čaja tokom sparnih letnjih dana je prevazišla sve granice, imate svoj domaći recept, ali želite da ovaj savršeni napitak bude još ukusniji I vasa potraga vas je dovela ovde. Stiže pomoć stručnjaka!

Generalno

Kako Julius Meinl nadoknađuje hiljade malih trenutaka propuštenih zbog pandemije pozivajući ljude da kažu “Ćao”

04.06.2021

Ohrabrujemo ljude širom sveta da se jave prijateljima ili čak potpunim neznancima i poklanjamo im besplatnu kafu, kao deo naše misije da vratimo neke od otprilike 13 milijardi trenutaka društvene interakcije koje smo propustili u evropskim gradovima tokom proteklih 12 meseci. Tu aktivaciju smo nazvali „SayHello” ili u prevodu “Reci Ćao“.

Generalno

Šta se krije u Julius Meinl poruci "More Than A Moment" - "Više od trenutka"

19.04.2021

Ljubitelji zrna kafe! Ljubitelji kafe koji ujutro razgovarate sa svojom prvom šoljicom kafe kao da vas jedino ona razume - Julius Meinl poruka "More than a moment" - „Više od trenutka“ više je od običnog slogana, ona je način razmišljanja. Jer mi verujemo da život nije u velikim događajima. Ističemo značaj posebnih malih trenutaka koji nose istinsko značenje.