Știri

General

Arta de a te bucura cu adevărat de cafea, inspirată din cultura vieneză

01.03.2023

Ritualul de a savura „conștient” și cu adevărat cafeaua redevine popular și ar putea fi inspirat chiar de celebra Cultură a Cafenelelor Vieneze. Rezervă-ți deci câteva momente să te relaxezi și lasă-ne să te purtăm în atmosfera unică a unei cafenele din Viena.

General

Earl Grey & whisky, rețeta care te va face să adori serile confortabile de iarnă

12.12.2022

Pentru o seară reușită de iarnă, îți propunem o rețetă de ceai cu un gust îmbietor și o aromă incredibilă, datorată în mare parte unui ceai consacrat.

General

Calendarul de cafea sustenabil. Ediția de Crăciun: 24 de sfaturi pentru un ritual la cafea mai prietenos cu natura

17.11.2022

Toată lumea iubește un calendar advent, nu-i așa? Anul acesta ne-am gândit să facem ceva puțin diferit – renunțăm la ciocolata oferită în fiecare zi rămasă până la sosirea Crăciunului și în schimb îți propunem 24 de sfaturi simple, dar care pot avea un impact major, pentru ca ritualul zilnic la cafea să devină mai sustenabil.

General

De Ziua Internațională a Cafelei, oferim cafele gratuite și plantăm arbori împreună cu Institutul Jane Goodall

01.10.2022

De Ziua Internațională a Cafelei (1 octombrie), transformăm momentul la cafea într-unul și mai special. În cadrul unui parteneriat unic cu Institutul Jane Goodall vom planta mii de arbori în numele partenerilor noștri din domeniul ospitalității ce își servesc clienții cu cafeaua Julius Meinl ce provine din surse sustenabile. În plus, le vom oferi celor care le calcă pragul o cafea gratuită, pentru a celebra contribuția la inițiativa noastră sustenabilă. | Imagine: © Institutul Jane Goodall

General

Trecutul, prezentul și viitorul cafelei și ceaiului, povestite de experții Julius Meinl

20.06.2022

Știai că înainte cafeaua era vândută sub formă de boabe verzi, care trebuiau prăjite acasă? Potrivit expertului nostru în cafea, s-ar putea ca acest obicei să revină și în zilele noastre.

General

Rețeta secretă a familiei Julius Meinl și cei 160 de ani de experiență dau naștere noului concept de cafea 1862 Vienna

15.06.2022

Bunicul Christinei Meinl obișnuia să înceapă fiecare zi cu o sesiune de degustare a cafelei (blind cupping).

General

8 semne ca urmează sa fiți servit cu o cafea prost preparată

17.11.2021

Zicala „Primele impresii contează” este atât de banală încât „miroase ca atunci când un barista arde laptele”. Cu toate acestea, cei care apreciază cafeaua de calitate ar trebui să o aplice cu seriozitate atunci când vizitează o cafenea pentru a determina cât de bună va fi cafeaua pe care urmează să o servească.

Încărcați mai mult