Vijesti

Globalne vijesti

Popis novogodišnjih odluka ukoliko želiš postati pravi coffee štreber u 2022.

16.12.2021

Tvoja opsesija i fasciniranost kavom nadilazi osjećaje povremenih kavopija te želiš svoj odnos s kavom podići na višu razinu u novoj godini.

Globalne vijesti

9 ideja što pokloniti coffee štreberima ovih blagdana

23.11.2021

Svi imamo barem jednu osobu koja je toliko opsjednuta kavom da nosi majicu s natpisom poput ovog: "Kava mi treba samo 7 dana u tjednu." Nisu zaljubljeni samo u napitak, već su zaljubljeni i u umijeće kuhanja kave u svim njegovim veličanstvenim varijacijama. Kava je dio onoga što oni jesu.

Globalne vijesti

Kako stvoriti recept za kavu koji će postati viralni hit ovih blagdana

19.11.2021

Ove blagdanske sezone dali smo našem talentiranom timu stručnjaka za kavu, zajedno s našim internim baristom, Juniorom Vargasom, izazov da sastave neke zimske i blagdanske recepte za koje znamo da će se naša zajednica ljubitelja kave oduševiti.

Globalne vijesti

8 znakova koji vam jasno daju do znanja da će vam biti poslužena loša #coffee

08.11.2021

Izreka, 'prvi dojmovi su važni', toliko je otrcana da miriše kao kad baristi zagori mlijeko. Međutim, oni koji žele popiti kvalitetnu kavu trebali bi ovu izreku ozbiljno shvatiti pri ulasku u caffe bar kako bi utvrdili hoće li im biti poslužena dobra kava.

Globalne vijesti

Coffee štreberi 101: Budućnost biljnog mlijeka u svijetu kave

28.10.2021

Postajući svjesni posljedica klimatskih promjena, naša prehrana počela se dramatično mijenjati. Nalazimo se usred uzbudljive zelene revolucije koja utječe na sve aspekte načina života pa tako proizvodnje i konzumiranja hrane i pića. A ni svijet kave nije iznimka.

Globalne vijesti

Coffee štreberi 101: 5 načina pripreme kave koje svaki coffee štreber mora savladati

25.10.2021

Kada netko naruči šalicu kave na pamet vam padne niz različitih pitanja, zar ne? Lagano ili jako pržena kava? Moka ili French Press?

Globalne vijesti

Kada bi kava imala svoj Tinder profil

05.10.2021

Poznato je da ljudi gaje snažne osjećaje prema kavi koja odgovara njihovom ukusu. Stoga smo se zapitali, kako bi bilo kada bi svaka kava imala svoj Tinder profil?

Globalne vijesti

Coffee štreberi 101: 7 osnovnih činjenica o malom smeđem zrnu koje bi trebali znati svi pravi znalci o kavi

05.10.2021

Predstavljamo prvi dio našeg serijala postova "Coffee štreberi 101", kojima ćemo iz svih mogućih kutova razmotriti znanost i umjetnost o kavi.

Učitaj još