Vijesti

Globalne vijesti

Kada bi kava imala svoj Tinder profil

05.10.2021

Poznato je da ljudi gaje snažne osjećaje prema kavi koja odgovara njihovom ukusu. Stoga smo se zapitali, kako bi bilo kada bi svaka kava imala svoj Tinder profil?

Globalne vijesti

Coffee štreberi 101: 7 osnovnih činjenica o malom smeđem zrnu koje bi trebali znati svi pravi znalci o kavi

05.10.2021

Predstavljamo prvi dio našeg serijala postova "Coffee štreberi 101", kojima ćemo iz svih mogućih kutova razmotriti znanost i umjetnost o kavi.

Globalne vijesti

Stvorimo zajedno bolji svijet

13.09.2021

Mali trenuci čine svijet drugačijim. Iz tog razloga ćemo na Međunarodni dan kave posaditi više od 12.000 stabala u suradnji s Institutom Jane Goodall Austria u ime ugostiteljskih objekata diljem svijeta.

Globalne vijesti

Vjerujemo da će nam naša kultura brige o zaposlenicima pomoći u postizanju uspješne održive budućnosti

11.08.2021

2019. je bila izuzetno uspješna godina za Julius Meinl. Postigli smo impresivne rezultate prodaje, proširili poslovanje na globalnoj razini i postigli druge ambiciozne ciljeve. A onda je došla 2020. s pandemijom koja nam je oduzela jedan od glavnih kanala prodaje - gastronomiju.

Globalne vijesti

Zašto budućnost kave ovisi o obitelji?

28.07.2021

Jeste li čuli izreku: ‘Možeš birati svoje prijatelje, ali ne možeš odabrati svoju obitelj’? Pa, kad vaša obitelj preraste u globalnog proizvođača kave, to ne mora nužno vrijediti.

Lokalne vijesti

Podržali smo prvi Ljubuški Outdoor Festival

01.06.2021

Sunčanih dana od 28.- 30.05. vrhunskom kavom ekipa Julius Meinla posluživala je polumaratonce, bicikliste, paraglidere, penjače, speleologe i druge u divnom ambijentu slapova Kravica!

Globalne vijesti

Šta se krije u Julius Meinl poruci „More than a moment” (Više od trenutka)

22.04.2021

Ljubitelji kave! Ljubitelji kave koji ujutro razgovaraju sa svojom prvom šalicom kao da ih jedino ona razumije shvaćaju da je “More than a moment” Julius Meinl-a više od slogana, to je način razmišljanja. Vjerujemo da se život ne sastoji od velikih stvari, već od posebnih malih trenutaka koji nose istinsko značenje.